Just another WordPress site


They were both strangers to me.
Litt smågjemte bilder av Theresa fra i juleferien. Jeg tror jeg dør litt av hvor fin hun er på det midterste bildet. Det ligger så utrolig mange historier bak et sånt smil og man får nesten lyst til å bare sitte ned for å se på det helt til man har fått ut hver minste detalj fra bildet. Det er litt spesielt å tenke på at jeg traff Theresa for første gang for litt over et år siden. Dette skjedde gjennom begge bloggene våre og etter litt frem og tilbake endte det med en bytur sammen og poff så var vi venner. Tenk hvor gøy og fint og alt som er positivt det er at jeg kan treffe på mennesker med de samme interessene som meg gjennom å skrive denne bloggen. Det synes jeg er helt fantastisk det.Her har dere også et par bortglemte bilder av Siri fra Oktober. Flere av bildene jeg tok denne dagen er noen av favorittbildene mine og det har nok mye med Siris lange hår, superkule stil og det litt mystiske utseende hennes. Hun er også en person som jeg har blitt kjent med over blogging og tumblr. Vi snakket litt sammen på tumblr, og så plutselig endte vi opp på samme Polen/Tysklandsrute i høstferien. Litt etter det spurte jeg henne om jeg kunne ta bilder av henne og poff så endte vi opp med å prate over en kopp kaffe i mange mange timer. Etter dette har Siri blitt en av de jeg kan si det meste jeg har på hjertet til.


25 Responses to “They were both strangers to me.”


Leave a Reply